wollz.com
wollz.com

wollz.com

Wat hebben wij voor Wollz.com gedaan?

Voor Wollz.com, een prachtig appartement dat ligt aan het authentieke Rapenburgerplein in Amsterdam-centrum, hebben wij een compleet pakket geleverd. We ontwierpen en ontwikkelden zowel het logo als de gehele website . De website werkt geheel responsive en werkt bovendien met WordPress. De boekingen lopen via bedandbreakfast.nl, wat voor de eigenaar van de website erg prettig werkt.

Bekijk de pakketen
Rollerz.nl

Rollerz.nl

Wat hebben wij voor Rollerz.nl gedaan?

Voor Rollerz.nl, een organisatie die zich bezighoudt met het verzorgen van feesten en events waarbij het gebruik van rolschaatsen op de voorgrond staat, hebben wij een compleet pakket geleverd. We ontwierpen een complete huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier en envelop) en ontwierpen en ontwikkelden tevens de website . Het responsive-gedeelte (mobiel en tablet) is aangepast aan de wensen van de organisatie. Het menu is bijvoorbeeld direct uitgeklapt bij opening van de pagina en worden alle elementen netjes meegeschaald.

Bekijk de pakketen
Rollerz.nl
oya-support.nl
oya-support.nl

oya-support.nl

Wat hebben wij voor Oya-support.nl gedaan?

Voor Oya-support.nl, Tosca van Noppen is de drijvende kracht achter Oya Support & Consultancy, hebben wij een compleet pakket geleverd. In dit pakket zat een complete huisstijl (logo, visitekaartjes, briefpapier en huisstijl) in combinatie met een uniek ontworpen website. Tevens hebben wij de website ontwikkeld en geheel responsive opgeleverd. Zodoende is de website perfect zichtbaar op tablets en mobiele telefoons.

Bekijk de pakketen
nieuweklanten.nl

nieuweklanten.nl

Wat hebben wij voor Nieuweklanten.nl gedaan?

Voor Nieuweklanten.nl, een bedrijf dat elke dag tientallen bedrijven in alle branches door heel Nederland en België helpt met het verkrijgen van leads, hebben wij het ontwerp mogen omzetten naar een handig CMS. Het design is geheel responsive gemaakt en omgezet naar WordPress. We hebben daarnaast custom elementen toegevoegd, zodat de gehele website vlekkeloos werkt. De website is nu perfect zichtbaar op PC, tablets en mobiele telefoons.

Bekijk de pakketen
nieuweklanten.nl
meeomhoog.nl
meeomhoog.nl

meeomhoog.nl

Wat hebben wij voor Meeomhoog.nl gedaan?

Voor Meeomhoog.nl, een bedrijf gespecialiseerd in luchtballonvaarten sinds 1982, hebben wij een compleet pakket geleverd. Wij hebben zowel het logo als het design mogen ontwikkelen. Na het opleveren van deze elementen hebben wij tevens de website mogen ontwikkelen. Alles is geheel responsive opgeleverd en werkt met WordPress als CMS. Zodoende is de website voor de eigenaar gemakkelijk bij te houden.

Bekijk de pakketen
klaver4.nl

klaver4.nl

Wat hebben wij voor Klaver4.nl gedaan?

Voor Klaver4.nl, een zorgbureau dat gespecialiseerde zorg biedt, hebben wij het bestaande design mogen omzetten naar een responsive WordPress website. De organisatie wilde de website eenvoudig bij kunnen houden en het diende geheel aan de eisen van 2015 te voldoen. Deze website is dan ook geheel responsive opgeleverd. Alles schaalt netjes mee met het formaat van het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt.

Bekijk de pakketen
klaver4.nl
josvandal.nl
josvandal.nl

josvandal.nl

Wat hebben wij voor Josvandal.nl gedaan?

Voor Josvandal.nl, een specialist in sport- en leefstijlbegeleiding op maat, hebben wij een compleet pakket mogen leveren. We hebben allereerst het logo ontworpen, vervolgens het design en uiteindelijk hebben wij het design ook omgezet naar een complete responsive WordPress website. Jos kan nu de website zelf bijhouden en aanvullen. Alle bezoekers krijgen de website direct goed geschaald te zien, zodat alle informatie direct duidelijk overkomt.

Bekijk de pakketen
jamedologo.nl

jamedologo.nl

Wat hebben wij voor JamedoLogo.nl gedaan?

Voor JamedoLogo.nl, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s, hebben we een compleet pakket geleverd. JamedoLogo.nl is een eigen project, waar klanten online een logo laten ontwerpen. Dagelijks bestellen ondernemers hun logo’s bij ons en maken zo kennis met onze diensten. Vanuit daar wordt er veel meer werk gedaan, zoals het ontwikkelen van complete websites. Het voordeel is dat ondernemers via JamedoLogo.nl gratis drie opzetten kunnen bestellen. Bij tevredenheid dient er 79 euro (excl. Btw) afgerekend te worden. Bevalt het niet, dan komt er ook geen factuur! De website is geheel responsive en voldoet aan alle eisen anno 2015!

Bekijk de pakketen
jamedologo.nl
geekpassion.nl
geekpassion.nl

geekpassion.nl

Wat hebben wij voor GeekPassion.nl gedaan?

Voor GeekPassion.nl, een webshop op het gebied van zowel bord- als kaartspellen, hebben wij een compleet Webshop-pakket geleverd. We zijn gestart met een complete huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier en envelop). Na oplevering heeft men direct besloten om door ons de complete website te laten leveren. Wij hebben hiervoor eerst het design gemaakt en vervolgens alles omgezet naar een responsive Worpdress website, in combinatie met WooCommerce.

Bekijk de pakketen
bougemagic.nl

bougemagic.nl

Wat hebben wij voor BougeMagic.nl gedaan?

Voor BougeMagic.nl, ook bekend als goochelaar Alex, hebben wij een compleet pakket geleverd. We hebben een uniek logo op maat ontworpen en hebben ook het design voor de website geleverd. Na volledige goedkeuring door Alex, hebben wij dit omgezet naar een responsive WordPress website. Er zijn custom aanpassingen gedaan, zodat het geheel aansluit op de bezoekers van de website. Er is een gastenboek geïntegreerd en bezoekers kunnen snel en eenvoudig contact opnemen.

Bekijk de pakketen
bougemagic.nl
bmxracing.nl
bmxracing.nl

bmxracing.nl

Wat hebben wij voor BMXracing.nl gedaan?

Voor BMXracing.nl, een jong en dynamisch bedrijf met passie voor fietsen en met name voor de BMX sport, hebben wij een compleet Webshop-pakket geleverd. Nadat wij het logo hebben ontwikkeld zijn we direct begonnen aan het ontwerpen van het website design. Na goedkeuring hebben wij de website omgezet naar een WordPress webshop, doormiddel van WooCommerce. Het geheel is responsive en eenvoudig aan te passen en daardoor perfect geschikt voor de klant!

Bekijk de pakketen
beroepen.net

beroepen.net

Wat hebben wij voor Beroepen.net gedaan?

Voor Beroepen.net, een website die zich volledig richt op informatieverstrekking aan bezoekers over verschillende beroepen, hebben wij een compleet pakket geleverd. De website is een eigen project van ons en is nog volop in ontwikkeling. De website is compleet af, echter zijn wij momenteel druk met het schrijven van teksten. Dit is erg belangrijk voor de bezoekers, aangezien alles draait om de aangeboden informatie. De website is geheel responsive en gebruiksvriendelijk voor de bezoekers.

Bekijk de pakketen
beroepen.net
beautystunter.nl
beautystunter.nl

beautystunter.nl

Wat hebben wij voor Beautystunter.nl gedaan?

Voor Beautystunter.nl, een webshop met stuntaanbiedingen voor vrouwen, hebben wij een compleet op maat gemaakt pakket aangeboden. Dit project is geheel op maat en naar wens van de klant vormgegeven. De website werkt vanuit WordPress, in combinatie met WooCommerce. Alles is geheel responsive en we hebben diverse plugins getweaked, zodat het geheel voldoet aan de functionaliteiten die de klant verwachtte.

Bekijk de pakketen
Allesineenpakketten.nl

Allesineenpakketten.nl

Wat hebben wij voor Allesineenpakketten.nl gedaan?

Voor Allesineenpakketten.nl, een alles-in-een vergelijker, hebben wij een geheel nieuw design ontworpen. De website draaide al enige tijd en wij zijn gevraagd om iets geheel unieks en anno 2015 te ontwerpen. Dat hebben wij gedaan en vervolgens is ervoor gekozen om het design ook door ons te laten omzetten. De website is geheel responsive en werkt met WordPress. Er worden plugins gebruikt om de vergelijkingen te kunnen uitvoeren.

Bekijk de pakketen
Allesineenpakketten.nl