Q: Wat houdt een responsive website in?

Responsive kunnen we vrij vertalen als ‘responsief’, wat betrekking heeft op het gedrag van de website. Het design van de website past zich aan de grootte van het scherm van de bezoeker aan. Maakt u gebruik van een computer? Dan is de uitlijning anders dan op een mobiele telefoon of een tablet. Op die manier is de informatie altijd op een duidelijke wijze beschikbaar, zonder onleesbare kleine lettertjes of afbeeldingen die lelijk verspringen.

Q: Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

We maken altijd direct een design op basis van uw wensen. Is het design helaas toch niet naar tevredenheid? U kunt het project gratis stopzetten, u krijgt daarvoor dan geen factuur. Bent u akkoord met het design? Dan volgt daarvoor de factuur, die u na oplevering van de website kunt voldoen.

Q: Wat zijn de kosten voor het maken van een website?

Een website kost standaard €399, €599 of €799, afhankelijk van het pakket dat u afneemt. U ontvangt dan een WordPress website, een uniek design of een website inclusief webshop.

De specifieke kosten voor het maken van een website hangen daarnaast af van uw wensen, we brengen u graag een offerte op maat uit. Wenst u een website inclusief een nieuw design, of wilt u een huidig ontwerp omzetten naar een handige WordPress-website? Wenst u daarnaast een webshop-integratie, of specifieke plugins voor uw bezoekers? Neem vrijblijvend contact op, dan brengen we u graag een scherpe offerte uit.

Q: Hoe plaats ik een bestelling via de website?

U kunt online een vrijblijvende aanvraag doen, door uw contactgegevens achter de laten. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons daarnaast bellen of mailen, voor vragen of een vrijblijvende aanvraag. We bespreken met u de mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van wat u van ons kunt verwachten.

Q: Volgt er direct een factuur op mijn bestelling?

Nee, wij leveren eerst het design op basis van uw specifieke wensen. Vervolgens kunnen we het design voor u omzetten naar een werkende website, zodat u deze zelf grondig kunt beoordelen. Krijgen het design en de website uw goedkeuring? Dan maken we de factuur op en kunt u de betaling voldoen.

Q: Is het verplicht om een website te bestellen inclusief een servicepakket?

Nee, het is niet verplicht. U kunt besluiten een website af te nemen zonder het servicepakket. We raden u echter aan gebruik te maken van ons handige servicepakket. We zorgen dan voor een degelijke beveiliging van de website, net als een vlotte uitvoering van beschikbare updates. Op die manier kunt u rekenen op een website die vlekkeloos werkt en goed is beschermd tegen mogelijke aanvallen van buitenaf.


geek-passion

geekpassion.nl

Wat hebben wij voor GeekPassion.nl gedaan? Voor GeekPassion.nl, een webshop ...
wollz

wollz.com

Wat hebben wij voor Wollz.com gedaan? Voor Wollz.com, een prachtig ...
rollerz

Rollerz.nl

Wat hebben wij voor Rollerz.nl gedaan? Voor Rollerz.nl, een organisatie ...